Rólunk

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Szeretettel üdvözöljük honlapunkon. A Ring Klinika magánrendelő 2010. január óta várja kedves pácienseit. A Ring Klinika életre hívását az itt dolgozó szakorvos kollégák azért tartották szükségesnek, hogy a problémáikkal hozzájuk forduló emberekkel nyugodt, zavartalan körülmények között tudjanak foglalkozni. A rendelő elnevezésével is szeretnénk utalni szándékunkra, hogy Ön a rendelő bármelyik szakrendelését keresse is fel, az egymással szorosan együttműködő kollégák az Ön problémáját mintegy gyűrűszerűen körbefogva, hatékonyan dolgoznak az Ön számára megfelelő megoldásért.

A Ring Klinika kiemelt szolgáltatása az endoszkópos vizsgálatok, a gyomor- és a vastagbéltükrözés végzése. A részletek az "Endoszkópia" oldalon találhatók.

A Ring Klinikán rendelő kollégák rövid bemutatkozását és rendelésükre való bejelentkezés menetét a "Munkatársaink" oldalon olvashatja el.   Szolgáltatásaink listáját a "Szolgáltatások" menüpont alatt találja meg. Kedvezményes csomagajánlatainkat az "Áraink" menüpont alatt tekintheti meg.

A szolgáltatásokról részletes információért, illetve az árjegyzékkel kapcsolatos kérdésekkel kérjük munkaidőben hívja a +36-20-282-2627-es telefonszámot, vagy írjon a ringklinika@gmail.com email címre.

Szeretnénk felhívni figyelmét a rendelőnkben elérhető korszerű testösszetétel meghatározást elvégző készülékre, az InBody720-ra, melynek komplex eredménysorát szakértőnk értékeli ki az Ön számára, részletekért kattintson ide.

A Ring Klinika a belvárost gyűrűszerűen körbefogó Nagykörúton található, az Üllői úti metszéspontban. Ebből következően tömegközlekedéssel (3-as metró, 4-6-os villamos) kiválóan megközelíthető. Személygépkocsival a szomszédos Hőgyes utcában, a körúton, illetve a Bakáts téren lehet megállni.

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelt és várjuk jelentkezését.

Tisztelettel, Dr. Juhász Márk, ügyvezető