Ring Klinika  -  az emésztőrendszer rendelője

 

Testösszetétel meghatározás

A tápláltsági állapot felmérésének legkorszerűbb
eszköze az InBody 720

Részletek

Endoszkópos
vizsgálatok

Rendelőnkben gyomor- és vastagbéltükrözéseket is
végzünk

Részletek

Ultrahang
vizsgálat

Emésztési panaszok esetén először a has-kismedencei UH vizsgálatot kell elvégezni

Részletek
 

Munkatársaink

Dr. Juhász Márk

belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos, endoszkópos specialista

Bejelentkezés: www.juhaszmarkdr.hu

Dr. Juhász Márk vagyok, belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos, a Ring Klinika magánrendelő vezetője. Általános orvosi diplomámat 1996-ban szereztem, Ph.D. téziseimet 2004-ben védtem meg sikeresen. Alapító tagja vagyok a Fiatal Gasztroenterológusok munkacsoportjának (FIGAMU) és 10 éve megszakítás nélkül tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaság vezetőségének.

Gyakorlati és tudományos érdeklődési területem a coeliakia és a gyulladásos bélbetegségek, ezen témákban számos hazai és külföldi fórumon tartottam előadást, fogadták el posztereim, illetve jelentek meg közleményeim hazai és nemzetközi tudományos szaklapokban, illetve tettem eleget számos média felkérésnek.

Nagy örömömre szolgál, hogy a Ring Klinika rendelőben módom van gyomor- és vastagbéltükrözéseket végezni. Fontosnak tartom, hogy ebben a környezetben ezekre a vizsgálatokra tervezett és nyugodt körülmények között kerül sor, ezáltal fel lehet oldani a vizsgálatokkal, és azok eredményeivel kapcsolatos aggodalmakat.

Kiemelném még, hogy a vizsgálatokra szombat délelőttönként kerül sor, így a pácienseinknek nem kell a munkájuktól távol maradniuk, szabadságot kivenniük, és a vizsgálatok utáni regenerálódásra még több, mint egy teljes nap áll rendelkezésükre.

Gluténnel összefüggésbe hozható betegségekről készült interjú itt megtekinthető.

Dr. Kovács Ágota

belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos

Vizitdíj: 20.000 Ft, Bejelentkezés: kovacs_agota@yahoo.com

1961-ben fejeztem be tanulmányaimat a Budapesti Orvostudományi Egyetemen. Az Orvostovábbképző Intézet I.sz. Belgyógyászati Osztályán dolgoztam 1965-ig, akkor kezdtem el gasztroenterológiával foglalkozni. 1966-ban belgyógyász szakorvos lettem. 1966-1984-ig a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I.sz. Belklinikáján dolgoztam. 1971-től irányult figyelmem az autoimmun gyulladásos bélbetegségekre. 1974 óta vezetek ambulanciát bélbetegek számára. 1977-ben Svédországban kísérletes bélgyulladással végeztem kutatómunkát. 1978-ban a gyulladásos bélbetegségek témájából védtem meg tudományos téziseimet. 1980-ban a gasztroenterológia szakorvosa lettem. 1984 és 1996 között a budapesti Balassa János Kórház I. Belosztályának osztályvezető főorvosa voltam.

1986-ban jelent meg a Medicina Kiadó gondozásában „A gyulladásos bélbetegségek” című kézikönyvem orvosok számára. 1996 óta a Péterfy S.u.-i kórházban és a II. ker. Eü. Szolgálat Kapás u.-i Rendelőintézetében dolgozom (gasztroenterológiai szakrendelés, endoszkópia ). Bélbetegek számára három könyvet írtam. Az 1993-ban létesült Crohn Alapítványnak és a Crohn Colitis Klubnak alapító tagja, majd a jogutód Magyar Crohn Colitis Egyesület vezetőségi tagja, szakértője vagyok. Az elmúlt évtizedekben jelentős tapasztalatot szereztem a gyulladásos bélbetegségek kezelésében. Számos hazai és külföldi előadást tartottam és közleményt, könyvrészletet írtam ebben a témakörben.

A Ring Klinika tevékenységéhez a rendelő megnyitásakor csatlakoztam. Ezen lépésem fő oka, hogy az állami egészségügyben a betegekre fordítható idő, valamint a körülmények nem teszik lehetővé a számomra megfelelő színvonalú orvosi munkát.

Kovács Ildikó

dietetikus, táplálkozási tanácsadó

Bejelentkezés: +36-30-740-3813 számon, hívható: H-Csü 17 és 20h között

Rendelési idő: csütörtök 17-20h

Árak:

  • Táplálkozási tanácsadás: 10.000 Ft/ óra
  • 10 napos mintaétrend: 12.000 Ft
  • InBody testösszetétel mérés: 6.000 Ft

Kovács Ildikó, dietetikus vagyok. 25 éve foglalkozom egészséges és beteg ügyfelek (emberek) táplálkozási kérdéseivel. Dolgoztam nagy megyei kórházban, rendelőintézetben, magánkórházban és privát rendelésen. A „Ring Klinika” magánrendelőben az intézmény alapítása óta dolgozom.

A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége pályázatán 2010-ben elnyertem "Az év terápiás dietetikusa címet. A különböző megbetegedésekben alkalmazható tápszerek használati lehetőségeivel foglalkozom. Táplálkozási, szervezési szakértőként részt vettem helyi egészségfejlesztési programok tervezésében, kialakításában, és azok végrehajtása során a dietetikai teendők ellátásában. Egészségügyi menedzseri oklevéllel is rendelkezve a közvetlen szakmai kérdéseken túl foglalkoztam egészségügyi intézmény konyha üzemeltetési kérdéseivel, közétkeztetéssel. Gyakorlati tapasztalataim vannak a fiatal és érettebb felnőttek speciális táplálkozási problémái területén. Így egyaránt készítettem étrendet, egészségüket megóvni szándékozóknak ún. ”egészséges rendelésen”, vagy sportolóknak, fogyókúrázni szándékozóknak, vagy éppen alultápláltaknak. Az egyes betegségekhez csatlakozó diétás előírásoknak megfelelően, az egyéni igényeket kielégítő részletes étrendet tervezek.

Az első konzultáció során részletes táplálkozási anamnesist készítek, közösen beazonosítjuk a táplálkozási problémát, az elérni kívánt célt. Ez a szóbeli beszélgetés, konzultáció mintegy 45 perces, melynek végén a jövőre vonatkozó étkezési, táplálkozási szakmai ajánlásokat rögzítünk. Igény szerint, külön díjért, 1-2-3-4 hetes egyéni étrendet állítok össze, a részletes napi energia és tápanyagigény feltüntetésével. Esetenként receptekkel, a szükséges alapanyagok és mennyiségük feltüntetésével. A rendelőnkben elérhető korszerű testösszetétel meghatározást elvégző készülék, az InBody 720segítségével még pontosabb, egyénre szabott étrendet tudok felállítani. Részletek itt.

Vallom, hogy az étkezés az élet egyik örömforrása. Ugyanakkor egészségünknek, egészségben töltött éveinknek is egyik mindennapos meghatározó ténykedése. Megvan a módja, hogy úgy leljük benne örömünket, hogy ne legyenek rossz érzéseink, lelkiismeret furdalásunk, vagy netán panaszaink. Ebben ajánlom a táplálkozástudomány (dietetika) és a magam segítségét azoknak, akik hosszú és jó kedvű egészségben töltött évekre vágynak.

Bejelentkezés: +36-30-740-3813 számon, hívható: H-Csü 17 és 20h között
Rendelési idő: csütörtök 17-20h

 

Dr. Hagymási Krisztina

belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos, ultrahang specialista

Bejelentkezés: +36-20-282-2627

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem 1997-ben, azóta dolgozom a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikáján kezdetben Ph.D. hallgatóként, jelenleg osztályvezető egyetemi adjunktusként. 2002-ben szereztem PhD. fokozatot „hepatológia immunológiai és szabad gyökös vonatkozásai” témakörben. 2007-ben belgyógyászatból, 2011-ben gasztroenterológiából szereztem szakképesítést.

Főbb érdeklődési területem a hepatológia. Gasztroenterológusként rendszeresen végzek hasi ultrahangvizsgálatokat. Hasi panaszok esetén az ultrahang-vizsgálat elsőként ajánlható vizsgálati módszer, amely a beteg számára fájdalmatlan, veszélytelen, korlátlanul ismételhető vizsgálóeljárás. A vizsgálat a hasi szervek közül a máj, az eperendszer, a hasnyálmirigy, a lép a vesék, valamint a kismedencében elhelyezkedő női és férfi nemi szervek áttekintését célozza meg.

Az áttekintő has és kismedencei UH-vizsgálaton kívül lehetőség van az étkezés provokálta epehólyag-összehúzódás vizsgálatára is, amely a hasi fájdalom elkülönítő diagnosztikáját segíti.

Az ultrahang vizsgálat ára 16.000 Ft.
Bejelentkezés: +36-20-282-2627

Keressen minket a Facebook-on is: