Ring Klinika  -  az emésztőrendszer rendelője

 

Endoszkópos
vizsgálatok

Rendelőnkben gyomor- és vastagbéltükrözéseket is
végzünk

Részletek

Ultrahang
vizsgálat

 Emésztési panaszok esetén először a has-kismedencei UH vizsgálatot kell elvégezni

Részletek

H2-kilégzéses
tesztek

Tejcukor-érzékenység, fruktóz felszívódási zavar és SIBO kimutatására alkalmas módszer

Részletek
 

Munkatársaink

Dr. Juhász Márk

belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos, endoszkópos specialista

Bejelentkezés:+36-20-982-7872, vagy ringklinika@gmail.com

Dr. Juhász Márk vagyok, belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos, a Ring Klinika magánrendelő vezetője. Általános orvosi diplomámat 1996-ban szereztem, Ph.D. téziseimet 2004-ben védtem meg sikeresen. Alapító tagja vagyok a Fiatal Gasztroenterológusok munkacsoportjának (FIGAMU) és 10 éve megszakítás nélkül tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaság vezetőségének.

Gyakorlati és tudományos érdeklődési területem a coeliakia és a gyulladásos bélbetegségek, ezen témákban számos hazai és külföldi fórumon tartottam előadást, fogadták el posztereim, illetve jelentek meg közleményeim hazai és nemzetközi tudományos szaklapokban, illetve tettem eleget számos média felkérésnek.

Konzultációs rendeléseim időpontja: hétfő és kedd 17-20h (a COVID helyzetben elrendelt kijárási korlátozás miatt ez átmenetileg 15-18h közötti időszakra módosult). Az első vizit díja 25.000 Ft, minden további konzultáció 20.000 Ft-ba kerül.

Nagy örömömre szolgál, hogy a Ring Klinika rendelőben módom van gyomor- és vastagbéltükrözéseket végezni. Fontosnak tartom, hogy ebben a környezetben ezekre a vizsgálatokra tervezett és nyugodt körülmények között kerül sor, ezáltal fel lehet oldani a vizsgálatokkal, és azok eredményeivel kapcsolatos aggodalmakat.

Kiemelném még, hogy a vizsgálatokra szombat délelőttönként kerül sor, így a pácienseinknek nem kell a munkájuktól távol maradniuk, szabadságot kivenniük, és a vizsgálatok utáni regenerálódásra még több, mint egy teljes nap áll rendelkezésükre.

További részleteket specialitásaimmal kapcsolatban itt találhat: www.juhaszmarkdr.hu

Dr. Kovács Ágota

belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos

Vizitdíj: 20.000 Ft, Bejelentkezés: kovacs_agota@yahoo.com

1961-ben fejeztem be tanulmányaimat a Budapesti Orvostudományi Egyetemen. Az Orvostovábbképző Intézet I.sz. Belgyógyászati Osztályán dolgoztam 1965-ig, akkor kezdtem el gasztroenterológiával foglalkozni. 1966-ban belgyógyász szakorvos lettem. 1966-1984-ig a Semmelweis Orvostudományi Egyetem I.sz. Belklinikáján dolgoztam. 1971-től irányult figyelmem az autoimmun gyulladásos bélbetegségekre. 1974 óta vezetek ambulanciát bélbetegek számára. 1977-ben Svédországban kísérletes bélgyulladással végeztem kutatómunkát. 1978-ban a gyulladásos bélbetegségek témájából védtem meg tudományos téziseimet. 1980-ban a gasztroenterológia szakorvosa lettem. 1984 és 1996 között a budapesti Balassa János Kórház I. Belosztályának osztályvezető főorvosa voltam.

1986-ban jelent meg a Medicina Kiadó gondozásában „A gyulladásos bélbetegségek” című kézikönyvem orvosok számára. 1996 óta a Péterfy S.u.-i kórházban és a II. ker. Eü. Szolgálat Kapás u.-i Rendelőintézetében dolgozom (gasztroenterológiai szakrendelés, endoszkópia ). Bélbetegek számára három könyvet írtam. Az 1993-ban létesült Crohn Alapítványnak és a Crohn Colitis Klubnak alapító tagja, majd a jogutód Magyar Crohn Colitis Egyesület vezetőségi tagja, szakértője vagyok. Az elmúlt évtizedekben jelentős tapasztalatot szereztem a gyulladásos bélbetegségek kezelésében. Számos hazai és külföldi előadást tartottam és közleményt, könyvrészletet írtam ebben a témakörben.

A Ring Klinika tevékenységéhez a rendelő megnyitásakor csatlakoztam. Ezen lépésem fő oka, hogy az állami egészségügyben a betegekre fordítható idő, valamint a körülmények nem teszik lehetővé a számomra megfelelő színvonalú orvosi munkát.

 

Dr. Hagymási Krisztina

belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos, ultrahang specialista

Bejelentkezés: +36-20-282-2627

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem 1997-ben, azóta dolgozom a Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikáján kezdetben Ph.D. hallgatóként, jelenleg osztályvezető egyetemi adjunktusként. 2002-ben szereztem PhD. fokozatot „hepatológia immunológiai és szabad gyökös vonatkozásai” témakörben. 2007-ben belgyógyászatból, 2011-ben gasztroenterológiából szereztem szakképesítést.

Főbb érdeklődési területem a hepatológia. Gasztroenterológusként rendszeresen végzek hasi ultrahangvizsgálatokat. Hasi panaszok esetén az ultrahang-vizsgálat elsőként ajánlható vizsgálati módszer, amely a beteg számára fájdalmatlan, veszélytelen, korlátlanul ismételhető vizsgálóeljárás. A vizsgálat a hasi szervek közül a máj, az eperendszer, a hasnyálmirigy, a lép a vesék, valamint a kismedencében elhelyezkedő női és férfi nemi szervek áttekintését célozza meg.

Az áttekintő has és kismedencei UH-vizsgálaton kívül lehetőség van az étkezés provokálta epehólyag-összehúzódás vizsgálatára is, amely a hasi fájdalom elkülönítő diagnosztikáját segíti.

Az ultrahang vizsgálat ára 16.000 Ft.
Bejelentkezés: +36-20-282-2627

Keressen minket a Facebook-on is: