Ring Klinika  -  az emésztőrendszer rendelője

 

Dr. Juhász Márk

belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos, endoszkópos specialista

Bejelentkezés:+36-20-982-7872, vagy ringklinika@gmail.com

Dr. Juhász Márk vagyok, belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos, a Ring Klinika magánrendelő vezetője. Általános orvosi diplomámat 1996-ban szereztem, Ph.D. téziseimet 2004-ben védtem meg sikeresen. Alapító tagja vagyok a Fiatal Gasztroenterológusok munkacsoportjának (FIGAMU) és 10 éve megszakítás nélkül tagja vagyok a Magyar Gasztroenterológiai Társaság vezetőségének.

Gyakorlati és tudományos érdeklődési területem a coeliakia és a gyulladásos bélbetegségek, ezen témákban számos hazai és külföldi fórumon tartottam előadást, fogadták el posztereim, illetve jelentek meg közleményeim hazai és nemzetközi tudományos szaklapokban, illetve tettem eleget számos média felkérésnek.

Konzultációs rendeléseim időpontja: hétfő és kedd 15-19h. Az első vizit díja 30.000 Ft, minden további konzultáció 25.000 Ft-ba kerül.

Nagy örömömre szolgál, hogy a Ring Klinika rendelőben módom van gyomor- és vastagbéltükrözéseket végezni. Fontosnak tartom, hogy ebben a környezetben ezekre a vizsgálatokra tervezett és nyugodt körülmények között kerül sor, ezáltal fel lehet oldani a vizsgálatokkal, és azok eredményeivel kapcsolatos aggodalmakat.

Kiemelném még, hogy a vizsgálatokra szombat délelőttönként kerül sor, így a pácienseinknek nem kell a munkájuktól távol maradniuk, szabadságot kivenniük, és a vizsgálatok utáni regenerálódásra még több, mint egy teljes nap áll rendelkezésükre.

További részleteket specialitásaimmal kapcsolatban itt találhat: www.juhaszmarkdr.hu